gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ПГМТ "Владимир Комаров" отбеляза патронния си празник


picture

Публикувано на 16 март 2015 г.


С тържествена програма в двора на силистренската гимназия по механотехника, днес бе отбелязан патронния празник на училището, както и 52-та годишнина от неговото откриване.
Гости на събитието бяха председателят на Общински съвет- Силистра д-р Мария Димитрова, заместник областният управител г-н Младен Минчев и началникът на отдел "Образование и младежки дейности" към Община Силистра г-жа Нели Иванова.
Приветствие от името на кмета на общината поднесе г-жа Нели Иванова, която пожела здраве, смелост и инициативност на младежите и благодари на учителите за старанието и обичта, с които работят за младите силистренци.
В знак на признателност към делото на патрона на училището - Владимир Комаров - венец поднесоха ученици от 12 а клас.
Директорът на ПГМТ "Владимир Комаров" - инж. Петранка Георгиева награди победителите в различните категории на конкурсите: Литературно-творчески конкурс, състезание "Моята професия", спортните състезания, фотоконкурса "Нека бъде светлина" и Турнира по електронни спортове.
Поздравления отправиха още председателят на Общински съвет- Силистра д-р Мария Димитрова и заместник областният управител г-н Младен Минчев.
Празничната програма се състоеше от изпълнения на ансамбъл "Ритъм" към НЧ "Кирил и Методий - 1966" - Силистра и балет "Аксел".
След като тържествената част приключи, денят продължи с още забавни игри и състезания в различни дейности - според интереса на младежите.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=2684
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=2684