gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ОДЗ "Нарцис" с концерт за края на учебната година


picture

Публикувано на 28 май 2015 г.


ОДЗ "Нарцис" организира Годишен концерт по случай завършването на учебната година и изпращането на бъдещите първокласници. Концертът е наречен "Мечо Пух" и приятели. Участие ще вземат всички възпитаници на детското заведение - от най-малките до най-големите. Като едно голямо семейство деца, родители и учители ще се съберат в салона на бившия Драматичен театър, за да споделят празника.

На сцената ще бъдат показани постиженията на децата през учебната година. Заниманията в извънкласните форми са по руски и английски език, рисуване, народни танци, балет, тенис на корт, песенно и театрално творчество. За празничния концерт е подготвена програма, която включва песни, танци, стихотворения и игри.

В края на тържеството бъдещите първокласници ще пуснат гълъби и балони, като символ на свободното и безоблачно бъдеще, което очакват.

Покани за концерта са изпратени до всички партньори на ОДЗ "Нарцис" - Областен управител, Кмет на община Силистра, Общински съвет, КАТ и службата за Пожарна безопасност и защита на населението. Пристигнали са подаръци и от БЧК - Силистра.

Входът за концерта е на цена от 1 лв. Средствата, които бъдат събрани, ще бъдат добавени, към спечелените 5 000 лв. по програма ПУДОС за изграждане на интерактивна еко-зала, залесяване и засаждане на цветя в двора.

Наскоро ОДЗ "Нарцис" приключи и проект за културен и образователен обмен с детски градини от страната. Част от него бе изработването и изпращането на картички за Великден, както и изработването на онлайн-великденско яйце.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=2896
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=2896