gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

Празник в Иширково


picture

Публикувано на 12 септември 2015 г.


Кметът на Община Силистра, д-р Юлиян Найденов изпрати поздравителен адрес до кмета на селото -г-жа Кинка Иванова и жителите на село Проф. Иширково, в който се казва:
"Празникът, който сте организирали днес е компилация на отдаване на почит и уважение, за което свидетелства Паметника на летците и събора на фолклорните групи.

Сърдечно Ви поздравявам по повод реализацията на осми фолклорен събор "Иширково пее и танцува" 2015г. Достоен начин да отбележим паметта на загиналите летци.
С активността си давате пример за подражание, родолюбие и почит към българския фолклор.
Съвместната ни дейност като представители на обществеността е изключително плодотворна. С общи усилия се стремим да съхраняваме духовно-нравствените ценности.

Приемете моите искрени поздравления, признателност и уважение към Вашето творчество. Желая Ви много незабравими концерти.
Нека вярата и оптимизма, с които работите продължат да дават плодове - в усмивките на публиката и нейната искрена, заслужена обич!
Пожелавам на всички Вас здраве и благоденствие."
Проливният дъжд не попречи на гостите на селото да поднесат венци и цветя пред Паметника на летците. В церемонията се включиха г-н Ивайло Калфин- министър на труда и социалната политика, г-н Ростислав Павлов- секретар на община Силистра, Доростолският митрополит Амвросий, общински съветници, представители на политически партии и стотици гости.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=3121
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=3121