gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

Сериозни трудности среща изпълнителят по проекта воден цикъл в осъществяване на строително-ремонтните дейности на територията на града


picture

Публикувано на 16 септември 2015 г.


Община Силистра и лично кметът, д-р Юлиян Найденов се извиняват за неудобствата по време на доизграждането на водопроводната мрежа. На ремонтите трябва да се гледа като на възможност за решаване на дългосрочни проблеми с водопреносната мрежа в града и възстановяване на уличната настилка и тротоарите в града.

В момента се работи по бул. "Македония" в участъка от ул. "Хан Кубрат" до ул. "Дръстър". Затворена за движение на МПС е ул. "Москва", от автогарата до ул. "Хаджи Димитър".

Строителни дейности се извършват и по ул. "Добрич" в участъка от ул. "Дръстър" до ул. "Д-р Петър Вичев".

Във всички участъци, въпреки загражденията и поставените знаци, преминават и паркират МПС-та. Това затруднява движението на строителната техника, пречи на доставката на материали и забавя работата по проекта.

Отново се обръщаме с молба, гражданите да не паркират в участъците където се работи. Целта е ремонтните дейности, възстановяването на уличната настилка и тротоарите да приключат до началото на есенно-зимния период.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=3154
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=3154