gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

Учебната година бе официално открита и във Филиала към РУ "Ангел Кънчев" в Силистра


picture

Публикувано на 16 септември 2015 г.


Днес, 16 септември 2015 г., във Филиала към РУ "Ангел Кънчев" в Силистра се състоя тържественото откриване на Академичната 2015/2016 г. и Промоцията на Випуск 2015.

Заместник-кметът "Хуманитарни дейности" г-жа Денка Михайлова се обърна към студентите - първокурсниците и абсолвентите, с думите: "Всичко, което Ви пожелавам, и което ще Ви е нужно, е успех!". Тя поднесе поздравителен адрес, от името на кмета на община Силистра - д-р Юлиян Найденов, част от който гласи: "Положените усилия винаги биват наградени. Бъдете настойчиви, напредничави, целеустремени и уверени в своите възможности. Аз съм убеден, че всеки от Вас ще заеме достойно място в живота, ще представя себе си и Силистра по най-добрия начин и ще работи за модерна, европейска визия на нашия град. Дерзайте, ние вярваме във Вас!"

По време на тържеството 66 абсолвенти от шест специалности - редовно и задочно обучение, и първите магистри от изнесено обучение по магистърска програма "Съвременни образователни технологии в детската градина и началното училище" към факултет "Природни науки и образование" в Русенския университет получиха дипломи за висше образование. "Съвременни образователни технологии в детската градина и началното училище" към факултет "Природни науки и образование" в Русенския университет. Отличникът на випуска - Бетина Ковачева поздрави студентите и благодари от името на всички свои колеги на преподавателите. Бетина Ковачева е първата студентка в Силистра, удостоена по време на Тържественото заседание на Общински съвет - Силистра с наградата "Студент на годината".

В днешния празничен ден гости на събитието бяха ректорът на Русенски университет "Ангел Кънчев" - чл. кор. проф. Христо Белоев, заместник областният управител Младен Минчев и други.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=3157
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=3157