gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

"Мини мистър" България е силистренче


picture

Публикувано на 30 ноември 2015 г.


Детско жури избра призьорите на XVII Национален Телевизионен Конкурс "Мини Мис и Мини Мистър" България- 2015 в Националния Дворец на децата. Актрисата Илиана Балийска-продуцент,автор и водещ, благодари на Кмета на Община Силистра- д-р Юлиан Найденов, с изключителния успех на талантливите деца от Силистра. Титлата "Мини Мистър" България във втората възрастова група спечели 8-годишният Георги Георгиев,представител на Община Силистра. Георги има всички най-престижни титли за 2015 година- "Мини Мистър" Община Силистра и "Мини Мистър" Есен.Силистренчето спечели с чар и талант- направи кукерски ритуал за изгонване на злото, а после рецитира и стихотворение. Абсолютно заслужени златен медал, корона и почетна купа! 
В първата възрастова група сребърният медал е за силистренчето Ростислав Коконов, който е на 4 години. Малкият артист рецитира стихотворението на Джани Родари "Продавач на надежда". 
Конкурсът ще се излъчва от Коледно-Новогодишните празници до края на м. март 2016г. по Евроком и Детската Телевизия EKids.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=3329
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=3329