gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

КК "ШОТО-ВИТЯЗ" УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР И Х-ТО ОТВОРЕНО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ДЖУ ДЖИЦУ


picture

Публикувано на 10 юни 2016 г.


На 04.06.2016 в зала „Олимпиада“, гр. Пловдив се проведе МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР И Х-ТО ОТВОРЕНО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ДЖУ ДЖИЦУ ЗА ДЕЦА, ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ.

В него взеха участие сто и двадесет състезатели от осемнадесет клуба. Възпитаниците на КК „ШОТО-ВИТЯЗ“ от гр. Дулово - Ричард Станчев и Селин Тепикова завоюваха сребърен медал в дисциплината Джу Джицу – дуо система и пето място за съотборниците им Онур Бингюнер и Ален Кьосев. Амбициозните състезатели на КК „ШОТО-ВИТЯЗ“ за пореден път демонстрираха високо спортно майсторство и отлична подготовка и се качиха на почетната стълбичка със сребърен медал. Срещите се наблюдаваха от присъстващите с голям интерес и бяха аплодирани с бурни овации.

„Имам амбицията да превърна своите състезатели в безспорни шампиони в тази дисциплина. Очевидно децата показват талант в тази дисциплина и усвояват с лекота техниките. Искам да изкажа своята благодарност към община Силистра, община Дулово и всички родители оказали съдействие в подготовката и участието на децата в първенството.“- заяви председателя на КК „ШОТО-ВИТЯЗ“ и треньор на малките състезатели от Дулово Валери Великов.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=3828
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=3828