gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

С НОВ АВТОБУС ЗАПОЧВА УЧЕБНАТА ГОДИНА НА СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ


picture

Публикувано на 01 септември 2016 г.


Новата учебна година започва в ОСУ"Дръстър" на 1 -ви септември. Тази година учениците - спортисти прославили Силистра, получиха на старта на учебния и спортен период нов училищен автобус. Кметът на община Силистра, д-р Юлиян Найденов заедно с директорът на училището Петър Цветков прерязаха на специална церемония лентата. Отец Георги Добрев освети с литургия новото возило. Поздрави и пожелания за началото на годината поднесоха д-р Мария Димитрова - председател на Общински съвет- Силистра и зам.-областният управител Младен Минчев. 
В словото си директорът благодари на всички, които са допринесли за предоставянето от МОН на новия автобус и специално на Денка Михайлова, която е ресорен зам.-кмет.
Най -щастливи от придобивката, разбирасе са учениците. Те не скрито коментираха факта, че автобусът е климатизиран, удобно тапициран, просторен и чисто нов. Церемонията приключи с програма на талантите. Честита нова учебна 2016-2017г. Здраве и успехи на учениците, родителите, треньорите и учителската колегия.

Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=3977
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=3977