gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ГОЛЯМАТА КОЛЕДНА ЕЛХА В ЦЕНТЪРА НА ГРАД СИЛИСТРА ЩЕ СВЕТНЕ НА 6 ДЕКЕМВРИ


Публикувано на 05 декември 2016 г.


Празникът по запалване светлините на коледната елха ще се състои на 6 декември, Никулден /вторник/ 2016 г. от 17.30 ч. на площад „Свобода”.
Кметът на Силистра – д-р Юлиян Найденов ще поднесе своя специален поздрав и ще помогне на децата да запалят светлините. Празничната вечер ще продължи и с присъствието на Дядо Коледа, който ще поздрави децата и жителите на Силистра. В програмата на празника ще участват Музикална студия „До ре ми” с ръководител Бонка Скорчелиева, Балет „Аксел” при ОДК с ръководител Адриана Мумджиева, Клуб „Елеганс” с ръководител Пламен Славов, „BLOOD SUGAR” с ръководител Иван Неделчев, Театрално студио „Артистик” при ОДК с ръководител Христо Христов, Ансамбъл „Ритам” с гл. художествен ръководител Росен Атанасов.
Елхата е висока 860 см,, а диаметърът в основата е 365см.
Стотици светлинки и коледни играчки украсиха прекрасната елха, на която жителите и гостите на град Силистра ще имат възможността да се дават.
Със запалването на светлините на празничното дърво ще бъде поставено и началото на коледно-новогодишните събития в града, които ще продължат до края на месеца.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4190
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4190