gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ЕГ "ПЕЙО ЯВОРОВ" ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ОТБЕЛЯЗА СВОЯ ПРАЗНИК


picture

Публикувано на 22 март 2017 г.


С тържество в салона на Драматичен театър „Сава Доброплодни“ в Силистра, днес- 22 март, Езикова гимназия "Пейо Яворов" отбеляза своя празник.
Магдалена Атанасова- директор на ЕГ „Пейо Яворов“ приветства всички присъстващи.
Гост на празничната проява бе секретарят на Община Силистра- Ростислав Павлов, който от 9 години е и председател на Училищното настоятелство. От името на д-р Юлиян Найденов- кмет на Община Силистра и от свое име, той поздрави директора, учениците и учителския колектив. „Вашето призвание е да поведете децата по безкрайния път на човешкото познание, да отворите пред тях голямата книга на традиционните български добродетели и ценности. Призвание, достойно за уважение и признателност. Бъдете будни, бъдете смели и инициативни! Следвайте мечтите си и винаги продължавайте с гордо вдигната глава- през всяко ново предизвикателство. Вярвам в успехите Ви! Желая Ви здраве и попътен вятър в начинанията!“ – бе част от приветствието на г-н Павлов.
Хирургът проф. д-р Иван Гаврилов дари икона на светите братя Кирил и Методий.
Възпитаниците на гимназията събраха аплодисментите на публиката със спектакъла „Любов и страх“, който тази година представиха.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4442
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4442