gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ТЕАТРАЛНА ФОРМАЦИЯ "УЛИЧНА БАНДА" ПРЕДСТАВИ В СИЛИСТРА СПЕКТАКЪЛА "СПАСИТЕЛЯТ"


picture

Публикувано на 19 юни 2017 г.


На 16 юни /петък/ 2017 г. от 14.30 часа в салона на Драматичен театър – Силистра беше представена постановката „Спасителят” на Театрална формация „Улична банда” – София“ с участието на актьорите: Ивайло Захариев, Виктория Янева, Вера Среброва и Валентин Балабанов, автор на спектакъла.
Те гостуваха по покана на Общинския съвет по наркотичните вещества с председател Денка Михайлова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности” на Община Силистра и Превантивния информационен център по зависимости /ПИЦ/, по повод Международния ден за борба със злоупотребата и незаконния трафик на наркотици – 26 юни. 
„Спасителят” беше представен пред ученици, родители, учители, представители на институции от Община Силистра. Чрез блестящата актьорска игра и истински пресъздадените образи на едно 18-годишно наркозависимо момиче и нейния спасител, на майка й и на наркопласьора, зрителите имаха възможност да се запознаят с проблемите на хората попаднали в омагьосания кръг на наркотиците. 
Спектакълът отправя послания не само към младите хора, но и към техните родители. Той е открит емоционален урок по превенция, представящ силата на духа, цената на грешките, които правят родителите в отношенията със своите деца и избора на младите хора, свързан с наркотиците.
Непосредствено след спектакъла, актьорът Ивайло Захариев проведе откровен разговор с младежите по проблемите на наркоманиите. Ивайло Захариев е ангажиран с превенция на наркоманиите и както за него, така и за целия актьорски екип е важно да чуят мнението на младите хора.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4623
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4623