gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

"СПОДЕЛИ УСМИВКА" ИЛИ "ДУНАВСКИЯТ ПАРК ПРЕЗ АВГУСТ"


picture

Публикувано на 08 август 2017 г.


„Дунавският парк през август“ е част от най-новата инициатива на Община Силистра, под мотото “Сподели усмивка”, която ни беше подсказана от Вас!

Една разходка в нашия красив Дунавски парк е достатъчна, за да покаже колко много са хората, които се наслаждават на местата за отдих под зелените корони на дърветата; колко много са децата, които безгрижно лудуват и играят сред разнообразието от нови детски площадки; техните родители, радващи се на случайна среща с приятелски семейства; колко много са хората по крайречната алея - влюбени, носталгични или просто моментно вглъбени и загледани в синьото богатство на Силистра – река Дунав; колко много са колоездачите по велоалеите, непрекъснато редуващите се приятелски двубои по тенис на маса, футбол, баскетбол...

Дунавският парк се е превърнал в своеобразен притегателен център за хората в града, за гостите, за всички нас! 

Няма как да не отбележим, че Вашите снимки във Фейсбук пространството на фона на обновения Дунавски парк се увеличават през настоящите летни месеци. С радост Община Силистра ще сподели Вашите усмивки, забавни и щастливи моменти, прекарани в Дунавския парк.

Изпратете ни Ваша снимка и тя може да донесе радост на още хиляди потребители (според анализ по данни на Фейсбук, на всеки 4 минути има потребител, който чете материалите на страницата на Община Силистра). 

Ако желаете да публикуваме Ваша снимка от Дунавския парк, прикачете я на Фейсбук страницата на Община Силистра (http://fb.me/municipality.silistra) в “Съобщения”, напишете име/имена, придружете я с кратко инфо или история. Очакваме Вашите снимки! Включете се в инициативата „Дунавският парк през август“!

Благодарим на Фотография Силистра за любезно предоставената снимка!


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4739
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4739