gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ДЕТСКО УТРО "АЗ ОПОЗНАВАМ МОЯ РОДЕН ГРАД И НЕГОВИЯ БИТ" - ПРАЗНИЧНИ РАБОТИЛНИЧКИ ЗА ДЕЦАТА НА СИЛИСТРА


picture

Публикувано на 12 септември 2017 г.


В програмата „Празнични дни на Силистра -2017” , в утрото на деня Кръстовден – 14 септември, e включено детското утро “Аз опознавам моя роден град и неговия бит” с празнични работилнички за децата на Силистра.
Община Силистра – Дирекция „Хуманитарни дейности”, съвместно с Общинския съвет по наркотични вещества, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Превантивно- информационен център, Обединен детски комплекс и НЧ „Дочо Михайлов -1906” с. Бабук канят малките граждани на Силистра да се включат в празника, организиран за тях.
Празничното утро ще започне в 10.00 ч. с концерта на Градски духов оркестър в Дунавския парк, а от 10.30 ч., около фонтана зад Природоматематическата гимназия в парка децата могат да си изберат и да се включат в някои от творческите работилнички. 
В Работилничката за най-малките „АЗ ОЦВЕТЯВАМ МОЯ ГРАД” могат да вземат участие деца от 3 до 7-годишна възраст. 
Работилничките „СТАРИННИ НАКИТИ ОТ МЪНИСТА” и „НЕ МЕ ИЗХВЪРЛЯЙ, ДАЙ МИ ВТОРИ ЖИВОТ” ще привлекат вниманието на по-големите деца. 
За децата на Силистра ще представлява интерес да научат кои са „ИГРИТЕ НА БАБА И ДЯДО” от едноименната работилничка. Получилата широка популярност работилничка „КОСИЧНИЦИ”, отново ще работи за малките принцеси от града ни. 
В АРТИСТИЧНАТА РАБОТИЛНИЧКА ще се изявят децата от Детска музикална студия „ДО РЕ МИ”, Музикална школа „Мегатон”, Група за хип-хоп танци, „Б2 балет”, Клуб по спортни танци „Елеганс”, както и желаещите деца от Силистра да се представят пред публиката в парка. Няма да липсват забавни игри и конкурси, както и приятни изненади.
Мили деца на Силистра, заповядайте на 14-ти септември /четвъртък/ в Дунавския парк от 10.30 ч. до шадравана зад Природоматематическата гимназия.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4803
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4803