gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ, ДЕСЕТ МЕДАЛА И ЧЕТВЪРТО МЯСТО В КОМПЛЕКСНОТО КЛАСИРАНЕ ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА К.К. "ШОТО ВИТЯЗ" ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО КАРАТЕ "КУПА ПЛЕВЕН"


picture

Публикувано на 04 октомври 2017 г.


В началото на месец септември в Букурещ се проведе Световно първенство по карате стил Годжу рю, с участието на хиляда състезатели от двадесет и девет държави. В националният отбор на България бе включен и състезателя от К.К. „Шото- Витяз“ Красен Николаев. След тежки и оспорвани битки, нашите момчета се класираха на трето място.
На 30 септември 2017г. в гр. Плевен се проведе Международен турнир по карате за деца, младша възраст, кадети и джуниори. Домакин бе клуб бойни изкуства „Петромакс“. В състезанието взеха участие двеста и осемдесет състезатели от двадесет и седем клуба от България и Румъния. В дисциплина кумите възпитаниците на сенсей Валери Великов и сенсей Теодор Тодоров завоюваха четири златни, един сребърен, шест бронзови медала и заеха четвърто място в комплексното класиране. Златни медалисти в съответните годишни възрастови групи и категории са: Силвена Кралева, Гергана Енчева, Красен Николаев и Ива Савова, която участва в две категории. Във втората си категория тя се класира на трето място и спечели бронзов медал. Второ място и сребърен медал завоюва Толга Тургут. Бронзови медалисти са: Селин Тепикова, Теодор Атанасов, Владислав Хърватиев и Мирослав Панев.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4875
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4875