gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ВИСШЕТО УЧИЛИЩЕ ПО АГРОБИЗНЕС И РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ- ФИЛИАЛ РУСЕ В СИЛИСТРА ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗА СВОИТЕ 25 ГОДИНИ И ВРЪЧИ ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ЗА 2017Г


picture

Публикувано на 23 ноември 2017 г.


Тържествената церемония бе открита от проф. Димитър Димитров- ректор. В него той подчерта, че през тези 25 години са се дипломирали над 25 хиляди студенти, около 2 хиляди от тях са учили в Силистра. Дипломите от училището са валидни и в чужбина, и се издават на български и английски език. 
На събитието присъстваха представителите на местната и държавна власт, радетели за развитието и утвърждаването на висшето образование, много родители, гости и близки на дипломантите. 
С тържествени слова своето благопожелание поднесоха г-жа Денка Михайлова -зам.-кмет "Хуманитарни дейности", зам.-областният управител Стоян Бонев и Петко Добрев. В обръщението си г-жа Михайлова подчерта силата на знанието и неговата мощ да постигаш. Тя беше категорична, че младите, образованите и мотивираните ще променят страната ни. Поздравителен адрес бе връчен от името на председателя на Общинския съвет д-р Мария Димитрова. По повод юбилея, ректорът връчи медал и диплом на всички представители на институции и на студентите, които се дипломират с отличен успех. От името на абсолвентите своето уважение към научната колегия поднесе г- жа Ирина Ташкова.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=4992
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=4992