gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА Д-Р ЮЛИЯН НАЙДЕНОВ СЕ СРЕЩНА ДНЕС СЪС СТАНИМИР МАРИНОВ


picture

Публикувано на 01 август 2018 г.


Станимир Маринов е носител на наградата „НАЙ- ДОБЪР БАСКЕТБОЛИСТ НА 2017Г." Най-заслужилите в баскетбола в България са определени чрез анкета, проведена сред треньорите и капитаните на отборите в НБЛ и А групите за жени и мъже, а също така и сред журналисти, отразяващи този спорт в медиите. 
На срещата в кабинета на кмета присъства и треньорът по баскетбол г-жа Светлана Тодорова. За спортните успехи на силистренските спортисти, вълненията около проявите и състезанията на цялата общественост говори д-р Найденов. Той подчерта, че след осигуреното финансиране за ремонта на спортна зала "Дръстър" известна като Манежа, децата на града ще имат една модерна и удобна зала за спорт. Очаква се до дни да започнат дейности по обновяване и разширяването и. На територията на града 130 деца на възраст от 8 до 18г. тренират баскетбол, уточни Тодорова. Тя благодари на силистренската фирма "Елика- елеватор" за финансирането и оказаната подкрепа. 
"Добрата материална база ще доведе и до по- високи резултати на баскетболистите ни"- каза г-н Маринов. В момента той е състезател на отбора по баскетбол на румънския град Клуж-Напока, столицата на Трансилвания и едно от най-посещаваните места в Румъния.
Кметът връчи на отличения спортист плакет на Община Силистра, поздравителен адрес и бутилка вино- тамянка с марка Сребърна.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=5587
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=5587