gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ДЕТСКО УТРО "АЗ ОБИЧАМ МОЯТА СИЛИСТРА"


picture

Публикувано на 12 септември 2018 г.


Мили деца на Силистра, заповядайте на 14-ти септември /петък/ в Дунавския парк от 10.30 около шадравана срещу Природо-математическата гимназия.
Община Силистра – Дирекция „Хуманитарни дейности”, съвместно с Общинския съвет по наркотични вещества, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Превантивно- информационен център, Обединен детски комплекс канят малките силистренци да се включат в празника на града - Кръстовден.
Празничното утро ще започне в 10.30 ч. около фонтана срещу Природо-математическата гимназия в парка. Децата могат да си изберат, и да се включат в някои от творческите работилнички. 
В работилничката за най-малките „ДЕТСКИ СВЯТ” – моделиране с пластилин, могат да вземат участие деца от 3 до 7 годишна възраст. 
Работилничката „СТАРИННИ НАКИТИ ОТ МЪНИСТА” ще привлече вниманието на по-големите. 
За всички малки граждани на Силистра ще представлява интерес да научат как се правят „Шарени черги и пана от пастели“.
А получилата широка популярност работилничка „Модерни прически” отново ще работи за малките принцеси от града ни. 
В АРТИСТИЧНАТА РАБОТИЛНИЧКА ще се изявят децата от Детска вокална студия „ДО РЕ МИ”, Група за хип-хоп танци, „Б2 балет”, Клуб по спортни танци „Елеганс”, Карате клуб „Шото –Витяз“, както и желаещите да се представят пред публиката деца. Няма да липсват забавни игри и конкурси, както и приятни изненади.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=5678
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=5678