gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

"НЕ НА ЗАВИСИМОСТИТЕ! ДА НА ЩАСТИЕТО!"


picture

Публикувано на 08 ноември 2018 г.


Днес, на Стария стадион беше реализирано събитие на Младежка група „МЕГА-Креатив“ в партньорство със СНЦ „Дуросторум-Дръстър-Силистра“, Вокална школа „Мегатон“ и с активното съдействие и участие на ОД на МВР - Силистра. Събитието бе част от проект „Щастливата пейка“ в рамките на конкурсна сесия “Младежта срещу насилието и наркотиците“, организирана от МКБППМН и ОСНВ, и финансирана от Община Силистра .
Пейките на стадиона не стигнаха за всички желаещи да попият от атмосферата на малка част от полицейската работа – демонстрация на обучено куче; задържане на хулигани; откриване на наркотици в автомобил и техники за самозащита. 
Кулминацията настъпи след появата на специалните части, които проведоха акция по задържането на особено опасни престъпници. Димки, стрелба, щитове и куче за задържане – всичко това спря дъха на многобройните посетители. Атрактивната демонстрация завърши с арестуването на двамата извършители и отвеждането им. След бурни аплодисменти, програмата продължи с тематични песни на талантите от Вокална школа „Мегатон“. 
По повод предстоящия Професионален празник на българската полицията – 8 ноември, служителите на реда бяха поздравени от организаторите с песента „Заедно“, и с пожелания за здраве и професионални успехи в нелеката задача в борбата с престъпността. От своя страна гл. инспектор Траян Петров благодари на младежката група за осъщественото съвместно мероприятие и им пожела бъдещи успехи. С това събитие всички се обединиха около отправеното послание: „НЕ на зависимостите! ДА на щастието!“


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=5842
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=5842