gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ПРАЗНИК В С. ЙОРДАНОВО


picture

Публикувано на 23 април 2019 г.


Тържество „Обичам България“ представиха днес децата от подготвителната група на ДГ „Детелина“ в село Йорданово. С трепет и усмивки на лицата те зарадваха своите гости с изпълненията си на патриотични песни и стихове. За доброто представяне на малчуганите се бяха погрижили техните учители г-жа Драганова и г-жа Паскалева. 
Гости на празника бяха кметът на село Йорданово г-н Ведат Сали, зам.-кметът на Община Силистра г-жа Денка Михайлова, експерти от отдел„Образование“, директорът на ОУ „Св. Климент Охридски“ с. Проф. Иширково г-жа Дамянова и г-н Иван Занов – преподавател по история и зам.-директор в СУ „Дръстър“.
Г-жа Михайлова благодари на учителите и помощния персонал в детската градина за всеотдайния и ежедневен труд, който полагат за доброто възпитание и интегриране на децата, за да са подготвени за училище. Тя пожела на всички деца да са здрави и да носят винаги в сърцата си любовта към България. Община Силистра зарадва децата с козунаци. Кметът на селото г-н Сали също поздрави децата и прочете поздравителен адрес за празника от името на областния управител г-н Ивелин Статев. Малчуганите получиха и лакомства от ЗК „Добруджа“.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=6317
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=6317