gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ПОСЕЩЕНИЕ НА РУСКА ДЕЛЕГАЦИЯ В ОБЩИНА СИЛИСТРА


picture

Публикувано на 04 юни 2019 г.


В дните 3-ти и 4-ти юни, във Варна, се провежда Трети форум на побратимените градове от България и Русия. Днес, участниците от руска страна бяха гости на Силистра. Те бяха посрещнати от гайдарите от школа „Великов“ на крепостта "Меджиди табия". Домакини на събитието бяха кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, заедно с неговият екип- зам.-кметовете г-жа Денка Михайлова и инж. Тихомир Борачев и секретарят г-н Ростислав Павлов, и председателят на Общински съвет Силистра д-р Мария Димитрова, заедно с общинските съветници г-жа Славянка Стоянова и г-н Орлин Николов. За доброто настроение на гостите се погрижиха и децата от фолклорна група „Добруджанче“, възпитаници на г-жа Дариела Георгиева.
Програмата на гостите включваше посещение в Биосферен парк "Сребърна", Археологически музей, Дунавски парк. По стар български обичай ги посрещнахме с хляб от фурна "Аполон", със сирена на "Лактоком", с мезета на "Актуал", с вино "Пинк пеликан", сладки на "Сладост".
Всички гости получиха подаръци - презентационни материали на общината, сувенири и студено пресовани олио с марка "Елика ойл".


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=6439
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=6439