gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ИСТИНСКИ ЕКШЪН И ОЩЕ ПО-ИСТИНСКИ, СПИРАЩИ ДЪХА КАСКАДИ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ НА ЖИВО ЗА ВТОРИ ПЪТ В СИЛИСТРА В МОТОР ШОУ "ПОЛИЦЕЙСКА АКАДЕМИЯ"


picture

Публикувано на 12 септември 2019 г.


Истински екшън и още по-истински, спиращи дъха каскади могат да се видят на живо за втори път в Силистра в Мотор шоу „Полицейска академия“. Продуцент и автор на уникалния мото спектакъл е известният български каскадьор Иво Долапчиев. Той е един от главните участници в него – влиза в ролята на шерифа. Самото шоу преминава като холивудска филмова лента, само че на живо, в която борбата е между бандити и полицейски служители, а в центъра на фабулата е ценен диамант, който полицията трябва да опази.
Зрелищни каскади, демонстрации, майсторско управление на мотори, автомобили и ATV, сложни акробатични номера насищат спектакъла и обещават два часа, изпълени с емоции, адреналин и атрактивни изпълнения.
В Мотор шоу „Полицейска академия“ участват каскадьорите Иво Долапчиев, Крум Николов и Диего Родригес, а в акробатиката и балета зрителите ще видят нежната половина на състава -Надежда Долапчиева и Даниела Керчева. Водещ на Шоуто е небезизвестният Росен Янчев.
Шоуто е представяно в Гърция, Италия и други страни, както и в много градове в България. В Силистра идва за втори път и ще се проведе в Стария стадион на 28.09 и 29.09.2019 г. от 19.00 часа. Специално за детската публика Иво Долапчиев е приготвил изненада. Мотор „Хот Уилс Драгстер“, направен по модел на една от играчките в популярната серия, ще бъде представен лично от известния каскадьор. Долапчиев, който прави и най-опасния номер "Глобуса на смъртта", години наред участва в подобни мото спектакли в чужбина, докато решава, че българската публика също заслужава такова шоу. Връща се в родината, събира екип и създава невероятен спектакъл с опасни каскади с мотори и автомобили, който вече четвърти сезон предизвиква фурор навсякъде, където е представян у нас.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=6631
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=6631