gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТ "ОБИЧАМ МОЕТО УЧИЛИЩЕ"


picture

Публикувано на 07 октомври 2019 г.


Успешно реализиране на проект "Обичам моето училище"
В средно училище "Н. Й. Вапцаров" днес се преряза лентата на обновените по проекта класни стаи. В дейностите са участвали както учители, така и ученици.
Директорът г-н Калоян Нейков благодари на фондация "Light sourse", в лицето на семейство Спърлинг, които са дарители на красивите тематични фототапети в класните стаи. Г-н Нейков изказа огромната си радост от задружната работа на учители и ученици.
Г-жа Албена Спърлинг и нейният съпруг пожелаха на възпитаниците на училището да продължават да мечтаят смело и силно да вярват в своя успех.
Приветствия към присъстващите ученици, учители и родители поднесоха и д-р Мирослав Тодоров - временно изпълняващ длъжността кмет на Община Силистра, зам.-областният управител г-н Илиян Великов, и г-жа Габриела Миткова - началник на РУО Силистра. Д-р Тодоров с пристрастие изрази радостта си от новия и впечатляващ вид на училището и изказа подкрепата на общината към институцията. Той е бивш възпитаник на училището и като такъв високо оцени промените в средата на обучение. Д-р Тодоров подари на училището енциклопедичните издания "Енциклопедия на Силистренска област" и "България в Балканските войни (1912-1913).


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=6664
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=6664