gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

353-МА СТУДЕНТИ ОТ ВИПУСК 2020 СЕ ДИПЛОМИРАХА В МОРСКО УЧИЛИЩЕ, ТРИМА ОТ ТЯХ СА СИЛИСТРЕНЦИ ЗАВЪРШВАЩИ С ОТЛИЧЕН УСПЕХ


picture

Публикувано на 10 август 2020 г.


353-ма студенти, обучаващи се в гражданските специалности на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, завършиха успешно и получиха своите дипломи в рамките на три официални церемонии, проведени на 7 и 8 август.

На тях абсолвентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от различни институции, фирми и приятели на Морско училище.
Ръководството на Висшето училище в партньорство с Община Силистра награди студентите с най-висок успех от силистренската община, това са: Нели Пламенова Маринова -първенец на специалността “Експлоатация на флота и пристанищата” , Елвира Веселинова Енчева - “Управление на пристанищата”, Иван Ташков Ташев - “Корабни машини и механизми”. По повод положения труд и постигнатите високи резултати в учебния процес , д-р Юлиян Найденов изпрати поздравителни адреси, приз „Сребърна пара“ и предметни подаръци в знак на уважение. Кметът в писмото си подчерта: “ Вашите успехи са достойни за уважение и възхита. Надявам се да продължите със същото старание своето развитие! Пожелавам Ви реализация в професията!“
За поредна година кметът на Община Силистра отправя послания към силистренски студенти, които се дипломират с отличен успех и са гордост не само за родителите си, за ВВМУ “ Н. Вапцаров“, а и за цялото общество.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=7420
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=7420