gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

42 ПЕСНИ СЪБРАНИ В "МОЕТО ИВАНГЕЛИЕ" ПРЕДСТАВИ ИВАН НЕДЕЛЧЕВ


picture

Публикувано на 03 септември 2020 г.


В препълнената зрителна зала на Младежкия дом, творци- хора на словото, на изобразителното и танцово изкуство, юристи, музиканти/ на промоцията присъстваха няколко рок банди и специално за случая Димитър Ковачев- Фънки/, журналисти, спонсори и приятели се събраха, за да поздравят авторите и участниците в реализацията на този музикален албум , носещ името „Моето Ивангелие“.
Иван Неделчев, авторът на проекта, представи заслугите на всички допринесли за окончателния вид на диска. „Тавата“ включва 42 песни в различен стил, включително и с етно звучене, изпети по всякакви поводи и отговарящи на очакванията на публиката. Разказа вълнуващи истории от създаването на различни рок и блус групи, които са работили през годините в града ни; формирането над 80 млади таланти в областта на музиката и получаването на различни награди.
Представен бе за първи път и клипът към песента „Прегръдка“, по текст на Любен Дашев и музика на Иван Неделчев, който е заснет със съдействието на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов. Видеото представя красотата на Добруджа и част от културно- историческото наследство на Силистра.


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=7468
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=7468