gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

КОНКУРСНА СЕСИЯ "МЛАДИТЕ ЗА СИЛИСТРА 2021"


picture

Публикувано на 13 май 2021 г.


Продължават дейностите по проект “За бъдеще в хармония с природата“ на неформална група „Приятели на природата“ от ОУ „Отец Паисий“ – Силистра с финансовата подкрепа на Община Силистра по конкурсна сесия „Младите за Силистра 2021“. На 12.05.2021 г. се проведе състезание „Яко е да си еко“, в което участваха ученици от VII клас. В равностойна битка застанаха отборите на VII а клас „Еколози“ и VII б клас „Приятели на природата“. Състезанието беше много оспорвано и емоционално. Но във всяко състезание има победител и в тази битка по-добри бяха момчетат и момичетата от отбор „Еколози“.
Организирането и провеждането на състезанието беше подпомогнато от г-жа Христинка Димитрова, старши учител по природни науки в ОУ „Отец Паисий“ – Силистра.
На състезанието присъстваха и ученици от V клас, съпричастни към екологичните проблеми и ангажирани с популяризиране на природосъобразния начин на живот и опазване на околната среда.
Гости на състезанието бяха Анета Тодорова и Ивелина Русева, експерти от отдел „Образование и младежки дейности“, Община Силистра.

Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=8185
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=8185