Община Силистра с нов официален интернет сайт "silistra.egov.bg".

След 10 април този сайт ще бъде неактивен!

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ПРАЗНИК В С. ЙОРДАНОВО


image 6317

Тържество "Обичам България" представиха днес децата от подготвителната група на ДГ "Детелина" в село Йорданово. С трепет и усмивки на лицата те зарадваха своите гости с изпълненията си на патриотични песни и стихове. За доброто представяне на малчуганите се бяха погрижили техните учители г-жа Драганова и г-жа Паскалева.
Гости на празника бяха кметът на село Йорданово г-н Ведат Сали, зам.-кметът на Община Силистра г-жа Денка Михайлова, експерти от отдел"Образование", директорът на ОУ "Св. Климент Охридски" с. Проф. Иширково г-жа Дамянова и г-н Иван Занов - преподавател по история и зам.-директор в СУ "Дръстър".
Г-жа Михайлова благодари на учителите и помощния персонал в детската градина за всеотдайния и ежедневен труд, който полагат за доброто възпитание и интегриране на децата, за да са подготвени за училище. Тя пожела на всички деца да са здрави и да носят винаги в сърцата си любовта към България. Община Силистра зарадва децата с козунаци. Кметът на селото г-н Сали също поздрави децата и прочете поздравителен адрес за празника от името на областния управител г-н Ивелин Статев. Малчуганите получиха и лакомства от ЗК "Добруджа".


Публикувано на: 23 април 2019 г. / Печат