Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни
header 8276

ЛЕТНИ КЛУБОВЕ ПО ИНТЕРЕСИ 2021 Г.


image 8276

Община Силистра - Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните за десета поредна година обявява записване за Летни клубове по интереси за деца и младежи от 8 до 18-годишна възраст. Програмата за лято 2021 включва следните клубове: плуване, тенис на корт, приложно изкуство, шахмат, латино танци, ветроходство, гребане, йога, стрелба, "Лятна академия в библиотеката", "Театър и приключения", "Аз обичам моята Силистра", "Млад скаут". Участието е безплатно и по желание. Заниманията ще се провеждат от 05.07 до 31.07.2021 г., с изключение на заниманията на клубовете шахмат и "Млад скаут".

Записването се извършва с подаване на заявление и декларация по образец в Общински център за информация и услуги на Община Силистра от 14.06 до 24.06.2021 г. При записване в клубовете "Млад скаут", ветроходство и гребане се подава и допълнителна декларация. Окончателен график за заниманията на групите ще бъде публикуван след сформирането им.

Необходимите документи можете да изтеглите от тук:

Правила за провеждане на Лятна програма 2021

Предварителен график за провеждане на занятията

Програма за заниманията на клубовете "Театър и приключения", "Лятна академия в библиотеката", "Приложно изкуство", "Аз обичам моята Силистра" и "Млад скаут"

Заявление и декларация

Декларация за клуб ветроходство

Декларация за клуб гребане

Декларация за клуб "Млад скаут"

За допълнителна информация следете сайта на Община Силистра www.silistra.bg.

Публикувано на: 08 юни 2021 г. / Печат