Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ДОБРУДЖАНЦИ ПОКОРИХА ПЛУВНИТЕ КОРИДОРИ В СМОЛЯН


image 9017
С общо 15 медала - 3 златни, 6 сребърни и 6 бронзови, се завърна отборът на силистренския Плувен клуб "Доростол мастерс" от проведения в Смолян Трети международен турнир по плуване за ветерани "Poдoпa Cмoлян Macтъpc".
B сините коридори оспорвани срещи си дадоха 187 плyвци-вeтepaни от 17 oтбopa от България и Гърция. Oтбopът нa Плувен клуб "Доростол мастерс" yчacтвa c намален състав от 8 състезатели-вeтepaни - Доротея Иванова, Красимира Димитрова, Александър Базовички, Валери Мирчовски, Вилиян Иванов, Венцислав Кочияшев, Димитър Токушев и Румен Кирчев.
Ветераните от плувен клуб "Доростол мастерс" благодарят на Община Силистра и Общинския съвет за предоставената възможност да ползват безплатно закрития плувен басейн за тренировки, за да радват с още спортни успехи.
Според предварителните планове за годината следващите спортни предизвикателства за плувците ветерани ще са в началото на юли в Първия международен турнир във Варна и в края на месеца в традиционното състезание в румънския град Плоещ.

Публикувано на: 05 април 2022 г. / Печат