Община Силистра с нов официален интернет сайт "silistra.egov.bg".

След 10 април този сайт ще бъде неактивен!

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ШЕСТ МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР "КУПА КНЕЖА" ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА КК "ШОТО ВИТЯЗ"


image 9260
Два златни и 4 сребърни медала спечелиха дуловските възпитаници на Карате клуб "Шото Витяз" в проведения в неделя 18-ти Национален турнир по карате "Купа Кнежа", сподели сенсей Валери Великов треньор на каратеките и председател на КК "Шото Витяз". Турнирът е от веригата "Млади приятели на полицията" и премина под наслова "Приятелство, а не омраза". Организатори са община Кнежа и Централният полицейски карате джу-джицу клуб. Участие взеха 200 деца на възраст от 7 до 15 години от 7 спортни клуба в страната.
Възпитаниците на "Шото Витяз" се надпреварваха в дисциплината кумите и макевара. Всички състезатели на клуба демонстрираха отлична техническа и физическа подготовка и с право завоюваха 6 призови места. Два златни и четири бронзови медала грабнаха смелите каратеки на карате клуб "Шото Витяз".
Златния медал заслужено спечели Идил Мартинова и Мете Миленов за индивидуално представяне в дисциплината макевара. Бронзови медалисти са Айча Ахмед, Атила Юсеин, Идил Мартинова, Нехир Ибиш.
"Това е очакван резултат. Доволен съм от представянето на децата." От името на децата и родителите сенсей Великов изказа благодарност на Георги Йорданов член на управителния съвет на клуба и на родителите на децата, за помощта по организацията за участието на отбора в турнира. Пожеланието към състезателите на КК "Шото Витяз" е за успехи и на предстоящите турнири.

Публикувано на: 10 юни 2022 г. / Печат