Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

БЕЗПЛАТНИ ОЧНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ХОРА С ДИАБЕТ В СИЛИСТРА


"Българска Асоциация Диабет", съвместно с фирма "Bayer Bulgaria EOOD", провеждат масови безплатни очни прегледи на хората с диабет от редица общини и кметства в България. На 24 юни 2022год./петък /, от 10.00 часа до 16.30 часа в гр. Силистра ще се проведат безплатни очни прегледи на хора, диагностицирани с диабет.
Апаратурата е предоставена от Bayer, а прегледите ще се осъществят от медицински специалисти в оборудван мобилен кабинет, който ще бъде разположен на площад "Свобода" /централна част на града/, пред сградата на Драматичен театър - гр. Силистра.
Телефон за връзка и записвания - 0898558026 - председател на сдружение Диабет в гр. Силистра от 10.00 ч. до 17.00 ч.
"Българска Асоциация Диабет" е сдружение с нестопанска цел, в него членуват над 12 000 болни от диабет лица и над 120 регионални сдружения на територията на страната. Целта е подпомагането на болните и защита на законните им права и интереси. В тези сдружения се отговаря на всички зададени от диабетно болни въпроси, относно правата и интересите на диабетиците. Провеждат се периодично обучения, безплатни изследвания и лечение на диабета, както и профилактика на всички диабетни увреждания, реализират се редица социални програми за хората с диабет.

Публикувано на: 22 юни 2022 г. / Печат