Община Силистра с нов официален интернет сайт "silistra.egov.bg".

След 10 април този сайт ще бъде неактивен!

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

"СРЕЩА НА ПОКОЛЕНИЯТА"


image 9514
На 13.09 в Силистра се проведе среща на деятелите на бойни изкуства под надслов "Среща на поколенията". Инициатор на събитието е сенсей Христо Банков, който е един от основателите на първите клубове по карате в града ни.
На събитието присъстваха доайени на бойните изкуства в страната като шихан Тони Петров и сенсей Цецо Киткарски, заедно с представители на силистренски клубове - сенсей Сергей Петров - КК "Славия Истър", сенсей Валери Великов и сенсей Теодор Тодоров - КК "Шото-Витяз", сенсей Неделчо Цветков - СК "Багаин", сенсей Тодор Цветков, както и преподаватели по бойно приложна подготовка от полицейската школа в гр. Варна, състезатели и треньори от централен полицейски карате джу-джицу клуб.
Всички участници проведоха семинар, воден от шихан Петров и сенсей Банков. В събитието участва кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, който е един от първите в града ни състезатели по карате. Той поздрави присъстващите и организаторите за реализирането на форума и пожела успех на всички спортисти.

Публикувано на: 19 септември 2022 г. / Печат