gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ФК "ДОРОСТОЛ" - СИЛИСТРА U15 С ТРЕНЬОР ДЕЯН ДЕЧЕВ СПЕЧЕЛИ ПРОЛЕТНОТО ИЗДАНИЕ НА ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР


picture

Публикувано на 09 март 2020 г.


"Млади футболни звезди на България" проведен в град Бургас от 5 до 8 март ,като част от своята подготовка за предстоящия полусезон в първенството за деца ( U 15 ).

В компанията на ПФК"Нефтохимик"-Бургас,ФК"Олимпик"- Варна(представен от две формации) , ФК"Звезденбург"- Бургас и домакините от ДФК "Звездичка ", нашите момчета спечелиха своята предварителна група с две убедителни победи 4:0 над "Олимпик" с голове на Алиджан Алексиев-2, Христодар Христов и Корай Мустафа и над "Звезденбург" с 4:1 след 4 гола на Алиджан Алексиев.
На полуфинала срещу първият състав на "Олимпик"- Варна, след като нашите губеха с 0:1 през първото полувреме,успяха да обърнат резултатът до 2:1 след 2 попадения на Виктор Иванов.
На финала нашите спечелиха срещу домакините от ДФК "Звездичка " с категоричното 4:0 след хеттрик на Алиджан Алексиев и попадение на Виктор Иванов.
Отборът бе награден със златни медали,грамоти и Шампионска купа.
Виктор Иванов получи индивидуалния приз за "Най-добър нападател", а Алиджан Алексиев стана голмайстор на турнира с 9 гола.
Ръководството на футболния клуб благодари на децата за проявения характер и на родителите за огромната помощ и подкрепа.
*Информацията е на клуба


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=6962
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=6962