gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ВТОРО МЕРОПРИЯТИЕ ПО УЧЕНИЧЕСКИ ПРОЕКТ "LIFESTYLE"


picture

Публикувано на 08 юни 2021 г.


На 07.06.2021 г. група "Ентусиасти" осъществиха второ мероприятие, планирано по ученически проект "LIfeStyle" към конкурсна сесия "Младите за Силистра 2021".
Заедно, ръководители и ученици, съчетахме спорта с опазването на околната среда и беседи за здравословен начин на живот. Дружно се придвижихме от гимназията до чешмата известна като "Иван Стайков", почистихме местността, освежихме с боя пейките и масата, монтирахме 1 брой закачалка на близкото дърво и поставихме малка масичка за морски шах. И дори недружелюбните комари не успяха да ни попречат да се забавляваме. Направихме си състезание за баланс с колелетата и спускане по скоростна отсечка.
Всички участници получиха по 1брой минерална вода с мента, лимон, витамини, здравословен енергиен бар, както и информационна брошура за здравословен LifeStyle, осигурени с финансовата подкрепа на Община Силистра и Дирекция "Хуманитарни дейности".
Информационната брошура със Златни съвети на група Ентусиасти можете да получите безплатно и в био магазин и фреш-бар Киви Силистра.

Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=8275
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=8275