gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ДОБРУДЖАНЦИ ПОКОРИХА ПЛУВНИТЕ КОРИДОРИ В СМОЛЯН


picture

Публикувано на 05 април 2022 г.


С общо 15 медала – 3 златни, 6 сребърни и 6 бронзови, се завърна отборът на силистренския Плувен клуб „Доростол мастерс“ от проведения в Смолян Трети международен турнир по плуване за ветерани “Poдoпa Cмoлян Macтъpc”.
B сините коридори оспорвани срещи си дадоха 187 плyвци-вeтepaни от 17 oтбopa от България и Гърция. Oтбopът нa Плувен клуб “Доростол мастерс” yчacтвa c намален състав от 8 състезатели-вeтepaни – Доротея Иванова, Красимира Димитрова, Александър Базовички, Валери Мирчовски, Вилиян Иванов, Венцислав Кочияшев, Димитър Токушев и Румен Кирчев.
Ветераните от плувен клуб „Доростол мастерс“ благодарят на Община Силистра и Общинския съвет за предоставената възможност да ползват безплатно закрития плувен басейн за тренировки, за да радват с още спортни успехи.
Според предварителните планове за годината следващите спортни предизвикателства за плувците ветерани ще са в началото на юли в Първия международен турнир във Варна и в края на месеца в традиционното състезание в румънския град Плоещ.

Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=9017
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=9017