gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

ШЕСТ МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР "КУПА КНЕЖА" ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА КК "ШОТО ВИТЯЗ"


picture

Публикувано на 10 юни 2022 г.


Два златни и 4 сребърни медала спечелиха дуловските възпитаници на Карате клуб „Шото Витяз” в проведения в неделя 18-ти Национален турнир по карате „Купа Кнежа”, сподели сенсей Валери Великов треньор на каратеките и председател на КК „Шото Витяз“. Турнирът е от веригата “Млади приятели на полицията” и премина под наслова “Приятелство, а не омраза”. Организатори са община Кнежа и Централният полицейски карате джу-джицу клуб. Участие взеха 200 деца на възраст от 7 до 15 години от 7 спортни клуба в страната.
Възпитаниците на "Шото Витяз" се надпреварваха в дисциплината кумите и макевара. Всички състезатели на клуба демонстрираха отлична техническа и физическа подготовка и с право завоюваха 6 призови места. Два златни и четири бронзови медала грабнаха смелите каратеки на карате клуб „Шото Витяз”.
Златния медал заслужено спечели Идил Мартинова и Мете Миленов за индивидуално представяне в дисциплината макевара. Бронзови медалисти са Айча Ахмед, Атила Юсеин, Идил Мартинова, Нехир Ибиш.
„Това е очакван резултат. Доволен съм от представянето на децата.“ От името на децата и родителите сенсей Великов изказа благодарност на Георги Йорданов член на управителния съвет на клуба и на родителите на децата, за помощта по организацията за участието на отбора в турнира. Пожеланието към състезателите на КК „Шото Витяз“ е за успехи и на предстоящите турнири.

Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=9260
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=9260