gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

"СРЕЩА НА ПОКОЛЕНИЯТА"


picture

Публикувано на 19 септември 2022 г.


На 13.09 в Силистра се проведе среща на деятелите на бойни изкуства под надслов „Среща на поколенията“. Инициатор на събитието е сенсей Христо Банков, който е един от основателите на първите клубове по карате в града ни.
На събитието присъстваха доайени на бойните изкуства в страната като шихан Тони Петров и сенсей Цецо Киткарски, заедно с представители на силистренски клубове – сенсей Сергей Петров – КК „Славия Истър“, сенсей Валери Великов и сенсей Теодор Тодоров – КК „Шото-Витяз“, сенсей Неделчо Цветков – СК „Багаин“, сенсей Тодор Цветков, както и преподаватели по бойно приложна подготовка от полицейската школа в гр. Варна, състезатели и треньори от централен полицейски карате джу-джицу клуб.
Всички участници проведоха семинар, воден от шихан Петров и сенсей Банков. В събитието участва кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, който е един от първите в града ни състезатели по карате. Той поздрави присъстващите и организаторите за реализирането на форума и пожела успех на всички спортисти.

Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=9514
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=9514